mandag den 9. juni 2014

Hæklede shorts med blonde DIY

Hæklede shorts


Så er sommeren over os og det er på tide at finde sommertøjet frem. Jeg går mest i shorts om sommeren og vidste også med det samme da jeg så opskriften på shortsene, at dem ville jeg hækle. Udover at forlænge benene et par cm, tilføje en ekstra hulrække og bruge en anden farve i blonden, har jeg fulgt opskriften, som du kan finde nederst på siden.

Marie

Jeg har fået dejlige Marie til at posere i shortsene, hun ser unægtelig lidt bedre ud end mig



Extra hulrække og kontrast i blonden






Har valgt et bånd i pangfarve

 

Mig selv i shortsene



De er super rare at have på, men jeg synes der går lidt mormor mameluk i den, - mest pga. den høje talje. Så jeg er gået i gang med endnu et par shorts efter samme opskrift. Jeg har dog tænkt mig at taljen skal være lavere, og benene længere. Og så bliver det i hør, det er lidt anderledes at arbejde med. Og et nr mindre, shortsene her er str. M. Jeg glæder mig til at få dem færdige....


Opskriften fra garnstudio finder du her: Her

Se de hindbærfarvede hørshorts HER

2 kommentarer:

  1. Hej :-)
    Sidder selv og overvejer at hækle shortsne. Men ville lige hører hvor meget garn du ca har brugt? Skal prøve at lave dem i M først :-)

    SvarSlet
  2. Hej Charlotte

    Jeg har brugt ca 5 nøgler til de brune bomuldsshorts. Hvis du bruger noget andet garn, skal du lige checke løbelængden. Til de hindbærfarvede i hørgarn, brugte jeg lidt mere.
    Har lige fundet en anden opskrift på shorts, se her : http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=162&d_id=19
    God fornøjelse
    Lisbeth

    SvarSlet